Rengeteg élmény várja a vendégeket

NYUGALOM, CSEND, KIKAPCSOLÓDÁS

A WaldHütte óriási erdős területen helyezkedik el, nem messze Telekestől és a Sárvíz-tóval határos Gersekaráttól. A ház ideális hely a nyugalomra és kikapcsolódásra vágyóknak, de családi programok helyszínéül is szolgálhat, korosztálytól függetlenül. A horgászat, lovaglás, kirándulás és a vadászat mellett biciklizésre vagy Balatoni vitorlázásra is van lehetőség.

Egész napos kirándulásokra kibérelhetik saját vitorláshajónkat, vagy ellátogathatnak a 18 szakaszos Zala Springs golfpályához. Ha még több nyugalomra és feltöltődésre vágynak, vendégeink Európa legnagyobb béke-sztúpájához is elzarándokolhatnak Zalaszántóra. Talán részt vehetnek egy szertartáson azokban a helyiségekben, ahol maga a Dalai Láma is meditált egykor. A lehetőségek tárháza bámulatba ejtő.

HORGÁSZAT

Gersekarát Sárvíz-tó

A 36 hektáros tó vendégházunk közvetlen közelében található. A tó vize horgászat mellett fürdésre is alkalmas, ezért kedvelt kirándulóhelynek számít. A strand füves és ápolt. Két kijelölt parkoló áll a vendégek rendelkezésére. A szépen gondozott tóparton van strand, piknikezőhely, és a legkisebb vendégek számára még egy játszótér is homokozóval.

Horgászati lehetőség a tónál

A tóban sok hazai halfaj megtalálható. A Sárvíz-tóban leggyakrabban előforduló halfaj a ponty, de harcsát, csukát és sügeret is lehet fogni. Horgászhelyeket előre le lehet foglalni. Hétvégén érdemes már korán reggel elkezdeni a horgászatot, mivel nagyon gyorsan meg tud telni a strand. Vendégeinket arra kérjük, hogy érdeklődjenek a versenyek időpontjáról is, mivel akkor egyes területeken nincs lehetőség horgászatra.

Gersekarát Sárvíz-tónál:

Horgászjegy árak
Gersekarát Sárvíz-tó weboldala

VADÁSZAT

A természeti kincsekben bővelkedő Magyarország

Magyarország híres érintetlen tájairól, ártereiről és az ott élő vadállatokról. A WaldHütte Vas megyében található, Zala megye határától nem messze. Mindkét megye az ország határain kívül is híres a vadászterületeiről, amelyek Magyarország legjobbjai közé tartoznak. Ha szerencséjük van, vendégeink a WaldHüttét övező, kb. 700 hektáros erdőben megfigyelhetik az ott élő állatokat.

Vadászati lehetőség és vadmegfigyelés

Vadász vendégeink számára lehetőséget biztosítunk a vadászatra, kizárólag hivatásos vadász kíséretében. Az évszakot és a vadászati idényt figyelembe véve minden nálunk honos vadfajra lehet vadászni.

Elérhetőség

Kérem, írjon nekünk az alábbi e-mai címre, azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot : info@waldhuette.hu, vagy hívjon minket a következő számon: +36 305054821

 

KIRÁNDULÁS

Az Őrségi Nemzeti Park

Az Őrségi Nemzeti Park magyarországi részén magába foglalja az Őrséget, a Vendvidéket, a Rába folyó szabályozatlan völgyét, (a Belső-Őrséget,) és Szentgyörgyvölgy környékét, a szlovén határtól nem messze. Fekvéséből adódóan Európa egyetlen háromoldalú természeti parkja. Összesen 44 település határát öleli fel, közel 44000 hektáron. A mozaikszerű, dimbes-dombos tájat egymástól távol fekvő gazdaságok és szórványtelepülések övezik, és keskeny, hosszú szántóföldek, kaszálórétek, erdők, szőlőhegyek és gyümölcsösök jellemzik.

Kirándulóutak / Túraútvonalak

Tourinform Őrség: 9941 Őriszentpéter, Városszer 57., Magyarország
Telefon: +36 94 548-034
E-Mail: tourinform.orseg@gmail.com

Fedezze fel Vasi-Hegyhát legszebb túraútvonalait:
túrák

VITORLÁZÁS

A Balaton

A WaldHüttétől nagyjából 70 km-re, a fürdőhelyként ismert Hévíz és Keszthely városok mellett található a Balaton. Ha ideje engedi, töltsön egy kellemes napot a tónál. Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava Magyarország egyik híres látványossága.

Vitorlázás a Balatonon

A strandok és fürdőhelyek forgatagát nem csak a partról szemlélhetik meg vendégeink. Aki szeretne a tóban gyönyörködni, és szívesen élvezné a nyugalmat, vagy egyszerűen csak a végtelen víz látványára vágyik, annak lehetősége nyílik arra, hogy 32 lábas Bavaria vitorláshajónkkal egynapos kiránduláson vegyen részt.

Elérhetőség

Kérem, írjon nekünk az alábbi e-mai címre, azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot : info@waldhuette.hu, vagy hívjon minket a következő számon: +36 70 608 0065

 

KERÈKPÀROZÀS

Kerékpárutak

A terep kerékpározás szerelmeseinek a Waldhüttét körülvevő erdő maga a mennyország. A Waldhüttétől egyébként könnyen elérhető kerékpárral a Vasi Hegyhát és az Őrség is. Tippeket az útvonalakra az itt tartózkodás során szívesen adunk.

Vasi-Hegyhát tája biciklivel való felfedezése:
Link: biciklitúrák

Elérhetőség

Kérem, írjon nekünk az alábbi e-mai címre, azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot: info@waldhuette.hu, vagy hívjon minket a következő számon: +36 70 608 0065

 

LOVAGLÁS

Lovaglás Pölöskei Tamaránál

A Waldhüttétől mintegy 10 perces autóútra található a Nagymizdói Lovasudvar ahol Tamara várja azokat a vendégeinket akik itt tartózkodásuk során lovagolni szeretnének. Tamara rendkívül gyakorlott lovas oktató és kifejezetten jó választás kisgyermekek lovas oktatása esetén egy családi program keretében. Haladók élvezhetik a környező erdők varázslatos világát egy szervezett lovas túra alkalmával.

Elérhetőség

Kérem, írjon nekünk az alábbi e-mai címre, azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot : info@waldhuette.hu, vagy hívjon minket a következő számon: +36 70 608 0065