Foglaljon nyaralót

Felhőtlen kikapcsolódásra vágyik teli csodás élményekkel, hogy teljesen feltöltődhessen végre? Érdeklődjön a WaldHütte által kínált lehetőségekről, és engedje, hogy az érintetlen magyar táj elvarázsolja. Ezen a különleges helyen fel tud töltődni új erővel és energiával.

A WaldHütte három vendégszobával rendelkezik és elegendő helyet és pihenési lehetőséget biztosít 1-6 személy részére. Az erdei faház 2 éjszakától foglalható.

Fontos:

A WaldHütte kizárólag nyaralóként bérelhető. A szobák külön foglalása nem lehetséges. Így biztosítjuk Önnek, hogy családjával vagy barátaival zavartalanul tudjon nálunk pihenni.

Igyekszünk minden különleges kívánságot is teljesíteni

A WaldHütte fogalalási díja 350 euró / nap, takarítással és az idegenforgalmi adóval együtt. Kutyák érkezése esetén sem számolunk fel felárat.

Az a célunk, hogy a lehető legkellemesebben tölthesse nálunk a szabadidejét.

Mivel a WaldHütte rendelkezik teljesen felszerelt konyhával, vendégeink önellátóak is lehetnek. Üdüljön nálunk úgy, ahogy Önnek a legkellemesebb.


A lovaglás, vitorlázás, kirándulás, horgászat, ill. vadászat díjairól a „programok“ menüpont alatt található elérhetőségeknél megadott e-mail címeken és telefonszámokon érdeklődhet.


Pótágyra van szüksége? Szeretné magával hozni négylábú kedvencét és szüksége van kutyatálra, vagy más egyébre?


Kérjük, hogy a foglalásnál tudassa velünk a megjegyzés rovatban, hogy mik a kívánságai. Igyekszünk mindenben segíteni.